Teamenerfalk

1 år… proppar… diskbråck… sjuk bebis och godkänt lånelöfte!

Första hindret kom vi över, Lånelöfte är i hamn och vi ligger just nu i budgivning!

Budgivare 1 började på 2 650 000 kr och utgångspris är 2 950 000 kr. Denna budgivare 1 lägger ett bud per dag på 25 000 kr så det lär väl ta lite tid då ;-)

Men trots sprucken kalkyl valde denna banken att tro på oss efter ett möte och nu gäller det att vi vinner budgivningen med vår tajta budjet och sen att vi får igenom en klausul, sen är det ju vårt hus som måste färdigställas och säljas!

Det är mycket i görningen nu kan vi kortfatta det med.Idag är det 1 år sedan jag blev inlagd med proppar i vänster lunga och lungsäcksinflammation. En helt klart otäck historia som kudde tagit en annan vändning. Jag blev frisk med bra hjälp av fin vård på Kungälsv sjukhus efter 2 tuffa dagar på akuten, men väl innanför akutområdet togs mina symtom med allvar!

Jag kom hem efter några dagar av morfin, penicillin, kräk och hjärtkollar.

Hann vara hemma i 2 dagar innan jag spydde så mycket att jag var tvungen att söka vård igen, denna gången på Sahlgrenska där jag blev inlagd igen med dropp i 2 dagar för uttolkning, 4 ketoner av 5.

Sen hem till familjen för att tillfriskna och bli stark och stor då vår lille Mileon fanns i magen och skulle komma till våren -16.

Det blev 9 månader av 2-3 besök i veckan på östra för olika provtagningar och besök på spec mvc, men en fantastisk vård och ett stort stöd genom det tuffa jag gick igenom. Tänk att man faktisk kan få så fin vård så att man nästan saknar den när det hela är över ;-)

Saknar min mvc tjej marlene som man byggde upp en relation med och som sen kom att dyka upp på bb för att mysa med oss en stund.

Detta året fortsatte i samma anda då Andreas fick diskbråck och efter några runsten hitta man en liten cysta på ena kotan men också att 2 kotor är skadade och ålders påverkade, han var sängliggande i veckor för att sen stapla fram på kryckor med värk som inte ville ge med sig, morfin även där för överlevnad.

Det blev en tuff vår för familjen och främst barnen då pappa var sjuk och mamma höggravid.

Sen kom vår fantastiska lille kille Mileon 22 April och vår tillvaro blev genast mycket bättre… i 3 veckor, sen blev jag inlagd med vår lille m pga av kräkningar!

Oron man inte kan föreställa sig när dom ställer oss på fasta i 19 timmar och sätter sond i näsan på mitt barn, ligga i ett rum och höra mitt lilla hjärta skrika lungorna ur sig och inte få vara hos honom då han störde andra bebisar på rummet. Det snackades om operera en för trång magmun och att tarmarna låg fel inne i hans lilla kropp.

Men, allt såg bra ut efter 2 dagars röntgen och diverse undersökningar och vi fick åka hem <3

Nånstans i allt detta letar vi efter "vårt" hus med diverse problem efter vägen och som ni säkert läst lite om innan.

Nu ska vi inte skriva mer tråkigheter utan sikta framåt och en ny höst :-)

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Skönt att ni fick lånelöftet, det kommer gå galant och bli en toppen höst 💕 och skönt att du blev frisk, det kunde ju gått illa. Kram
nouw.com/lexochlogan
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Vi får hålla tummarna 😊 Tack Therese <3
nouw.com/teamenerfalk
Petra
,
Ååååh vad underbart att ni äntligen fått lånelöfte!! Vart planerar ni att flytta?? <3
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Tack Petra! Detta huset ligger i Sätila, i dina gamla hoods 😉
nouw.com/teamenerfalk