Teamenerfalk

Besiktning dag 2...

Förkyld var ordet, och med det i ryggsäcken så packade jag in barnen för att inta besiktningen dag 2 med bil 2, typiskt att alla våra 3 bilar har körförbud av nån anledning. MEN innan besiktningen måste lampor i panelen släckas och en lampa bytas på bakljusen. Så en smärre omväg om sisjön fick det bli så Thomas kunde fixa med bilen för att få den ok!

Redan dör var Tysken sur like hell... ville inte starta och inte öppna bagagen som så fint går på el, tacka vet jag Volvo 740, där allt är som en byggsats med Lego!
Här ska man ju tydligen med hjälp av en data tala om för bilen vad som är rätt och fel, då svag strömstyrka ger med sig än 20 felkoder i elektroniken som tydligen denna bilen har så det räcker och blir över!!

Mutade barn bak och en sjukling fram som sover kör vi vidare till besiktningen, vid det här laget har barnen dukat långbord bak på skinnklädseln med melon, äpple och hamburgare!! Härligt kladdigt och kriget om melonen är ett faktum när dom halvtuggade bitarna kommer i en faslig fart.

Vår tur, puhh... där dyker den där känslan upp i kroppen igen, den där värdelösa känslan när man känner att man ska behöva servera ursäkter och hittepå då bilens inredning är en ända röra, bilens bagage är proppfull och ungarna helgalna. Jag frågar om det är ok att barnen sitter kvar och det va det idag (inte igår)
Dom hinner öppna och gräva fram några bälten, ska starta men där, gick det inte mer!!! Nu har Tysken lagt in med tvärväxeln!!! Han vägrar, det hämtas startboxar men inget hjälper... suck! Mamman drog en känd vals och utputt blev både mamman och bilaset!
Undra vad bilarna som väntade tänkte när mamman står med våld och tvingar sig in i en bagage som låst sig på 10 cm?! Men ut kom vagnen med en jävla fart.

Och där var gränsen nådd... nu tar jag min snuva och mina sjuka barn och ger upp!!
Det blev en kall och lång promenad till bussen, som vi förövrigt missade med ynka 2 minuter.

Hem kom vi, en pepsi på det och soffläge i 5 min med en i tutten och 2 uppe på!

Nu är middagen, god fiskgratäng svald och vi klär på trötta barn för att inta kvällens utmaning!!
Få ut tvärsur Tysk från område låst med bom, pappans intygande, -Det går med fyrhjulsdrift och lite vilja.

Sa jag att jag är förbannat trött på bilar??!
Hur många år har man hållt på, hur många gånger har man stått med problem...
Och utan bil går inte!!!
Andas och tänk positivt 😬

Jag har kommit på första negativa grejen med många barn, får inte plats i en Volvo!!
Kanske borde vi ha 2 gamla 945:or istället, tanka och se glada ut.

På med arbetshanskarna!

Mina 2 dagar i bilder 😅🤧😷🤕🤒

Gillar

Kommentarer