Teamenerfalk

Busskaos och charkkorv!

Idag kunde jag inte flytta handlingen ens en kvart till framför mig... det ekar tomt i kylen på frukost, frukt och grönt!
Det fick bli våfflor och kokt ägg till frukost sen efter Bobbo sovit middag begav vi oss till bussen!
Det blev hemköp idag då det damp ner en avi i postlådan vilket alltid innebär spänning då det ibland (typ ganska ofta) handlas på Ali 😂

Barnen var extra speedade idag efter 2 dagar hemma med en övergravid och tråkig mamma. På bussen satt inte Felicia på rumpan utan hade fullt upp att styra upp sin lillebror i sätet bakom. Busschauffören ropade i högtalarna att hon skulle sättas på rumpan... vilket va ganska pinsamt kände jag.
Hon sitter på rumpan men inte helt still, vilket Felicia inte kan... alls faktiskt.
Busschauffören skriker ännu en gång i högtalaren men innan han talat till punkt har jag fått mig ett mindre bryt på honom. Hon sitter ju på rumpan, hon varken står upp eller ligger ner, jag har ju järnkoll då jag tyckte det var pinsamt när han första gången ropade! jag sa till honom på skarpen, han sliter in bussen till kanten av vägen och kliver ur båset?!
Jag säger till honom ännu mer upprört att hon visst satt ner och frågar vad hans problem är... -sluta skrik åt mig väser han och försvinner in i sitt bås igen... gissa om det var tyst på bussen?!
kände liksom att adrenalinet var en skön energikick så ser det posetivt och att det gjorde gott 😉😂 undra hur han mådde tänkte jag samtidigt som jag försökte få Bobbo att inte trycka på knappen i onödan oxå.

Dessa små artiga hjälpredor skulle väl ni hjälpa sin mamma att handla?

Jo då! hungriga va dom och vi intog gratisbananstället där dom noga syna vilka bananer vi skulle välja! jag hafsa åt mig i farten, tur man har rutin 😂 väl framme i charken är det aningen oroligt då det finns gratis skinka och ostbitar med tillhörande tandpetare... dom små nådde endast så långt att dom kladda ner glaset på disken.
Chark tjejen var rutinerad när hon såg mig snabbt och lätt få ihop pålägg och middag så hon bjöd barnen på kallkorv 😀
Det va ju skridskoskolan idag så det fick liksom bli grillad kyckling, potatisgratäng och paj!
Snabbt till kassan, 900 kr senare insåg jag att jag lyckats få ihop det mesta i frukostväg 😀 

Igår hann jag sy klart Alex 3 tröjor som legat utklippta, pojken har en tunn garderob och mamman ingen tid men så glad han blev för sina tröjor! alltid kul 😍

Nu ska jag kravla mig upp smidigt och dra täcket över huvudet för lite god natts sömn... och inga förlossnings tankar alls... hoppas jag 😅
Natti ❤

  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer