Teamenerfalk

CAMPINGLIV

Nu sitter jag här under markisen och tittar på när en tysk familj har anlänt, det slits med att få upp tält samtidigt som ungarna tjafsar. Det ända jag kan förstå är att det pratas om pizza.
Bredvid dom sitter paret utanför sitt tält och dricker bubbelvatten, dom har fascinerat mig då dom gått i heltäckande fjällräven kläder hela dagen, trots 30 grader i skuggan. Kan vara därför dom törstar ju.
Det svenska äldre paret bredvid sitter nu förnöjt utanför sin Kabe och äter middag. Dom fick inte upp markisen tidigare idag, pinnarna var för korta. Andreas fick hjälpa till, dom hade inte rullat ut markisen ordentligt 🙈
Charmen, eller en del av den. Jag älskar att sitta och titta på allt folk, allt russel som sker på en camping.
Hur hjälpsamma många är, och hur trevliga folk är.
Men också hur olika vi alla är, hur vi gör och hur vi lever.
Alla dessa olika ekipage av husvagnar från alla tider, tält i olika storlekar och släpvagnar i olika konstellationer.
Riktigt häftigt!
Första natten är gjord och vi ligger på en fin camping på Kalmars udde, dryga 200 platser precis granne med havet. Trevlig personal om nått snurrig. Våran vy utanför dörren är hav och Ölandsbron, så fint!
Nu har vi kommit till kvällen, och jag går med Nowalie på axeln, skriver detta inlägg medans vi går genom campingen där folk nu börjar tända ljus, en del kryper in och ser på tv, syrsorna sjunger och barn leker fortfarande på lekplatserna. Dock har våra lagt sig, efter en lång dag av bad och stoj i gassande sol!
Fortsättning följer!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Åh jag älskar camping livet 😍
nouw.com/emmamehrali