Teamenerfalk

Cykla dressin i Dalsland

Alltså tid för att blogga finns inte. Men jag vill så gärna lägga in när vi är iväg, älskar att läsa allt sen när det gått några år. Man ser barnens utveckling och vad man gjort, som så snabbt glöms av. Vill också att barnen ska kunna läsa när dom blir stora om alla våra upptåg. För visst är det så att vi är en familj som sällan sitter still.

Vi drog lite spontant på vildcamping en vecka över midsommar till Dalsland.
Vi valde att ställa oss i Gustavsfors för att ta bilen till Bengtsfors. Vi cykla alltså sen sträckan från Bengtsfors till Gustavsfors på 2,5 mil med alla 7 barn och våran hund. Så kul, mitt i skogen med så fin miljö. Gamla spår från början av 1900-talet som sträcker sig hela vägen till Årjäng 5 mil.

Dagen efter något möra så cykla vi dom 2,5 milen tillbaka. Det gäller att ha med sig lite bullar och annat på vägen såklart. Vi hyrde en tandem och en singel som pappan satte ihop. Man kan även stanna efter vägen och bada och käka glass.


Vi hittar sen en pärla i Dalsland-långed. En camping Högsbyns fritidscenter som låg precis vid sjön. 4 andra ekipage av husbilar och vi - alldeles lagom kände vi som annars väljer att vildcampa.
Hör valde vi att stanna över midsommar och paddla kanot i Dalslands kanal, äta gott och bada massor på den fina stranden som erbjöds utanför husvagnsdörren. En så mysig vecka 🙏

Gillar

Kommentarer

Carina
,
Vilka underbara dagar😍😍och tänk va roligt för barnen att titta på foton och läsa om när dom blir vuxna. Även roligt att vi kan få vara med om detta fastän vi är hemma. Hoppas det blir mer utflykter i sommar.♥️♥️♥️😍🥰😘😘