Teamenerfalk

DISS PÅ STENA, AC BRAND OCH VATTENLÄCKA

Jodå lyxkänslan infann sig, men den varade bara tills det var dags för premiär.

Vi hade bokad Skagen över dagen med Stena Line för att överaska barnen som gått på sommarlov.

Det stektes pannkakor, packades för att gå upp tidigt och sätta oss i bilen till Göteborg.

Vi hade bokat frukostbuffe som skulle avnjutas och sen väl i Fredrikshavn så väntade tåget som skulle ta oss till Skagen, där vi skulle tillbringa dagen.

Väl i id-kontrollen kom det fram att mammans körkort gått ut i april. Barnen blev tysta och blickarna fastna i golvet. Så skyldig jag kände mig, när jag såg deras besvikelse... vi fick lämna bakvägen utvisade av tullen, liksom en familj som åkt fast för smuggel.

Vid informationsdisken fick vi dessutom veta att vår biljett inte var av fleximodell och inte kunde ombokas, någonstans där börjademamman böla ikapp med alla barnen. En äldre kvinna kom till undsättning och frågade vad som stod på.

Efter att pappan på sitt vanliga lugna sätt förklarat vad som hänt, bestämde hon sig för att vi skulle få våra pengar tillbaka för att kunna boka en ny resa, Tack för det Stena Line!!

För att dagen inte skulle bli helt deppig bestämde vi oss för att styra upp det med nya Leos lekland i Partille.


Det blev lyxig pannkaksbruch i bilen ihop med smattret på biltaket av ovädret på utsidan. Det blev 3,5 timmes röj där mamman och pappan röjde ikapp med barnen. Så här långt kändes det som dagen vände till en bättre dag trots allt.

Vi bestämde oss för att ta vår nya husvagn som stod färdig inför midsommar och dra ut en dag tidigare. Mitt under sista röjet så kom Evelina springandes, husvagnen luktar bränt! Jodå, nu hade ac:n tröttnat rejält på tillvaron och kretskortet hade smält ihop till en härlig paj! Och lukten var allt annat än härlig.

Tur va väl ändå att inga barn var i vagnen själva!

Äntligen var vi Påväg mot härliga Falkenberg, dock visade sig kusten på sin sämsta sida och regnet lät mer som stora köttbullar på taket, och vinden sög ordentligt i sidan på vagnen.

Barnen kröp ner och lugnet la sig, det togs fram en kyld ”fin” flaska som vi skulle skåla in premiärturen med. En snabb kiss innan njutning bara... plask! Där satte mamman foten rätt i vatten, på golvet inne i vagnen!! Orka!

2 torkyrullar senare rann svetten både på mamman och pappan, den förstnämnda satt och sura i soffan och ville hem, medans den senare tog tag i det hela och hittade ett sprucket kors som troligtvis spruckigt på vintern då dom inte tömt systemet ordentligt.

Skålen fick helt enkelt vänta, det blev sänggång!

Tänk att vi skulle vara i Danmark hela dagen i regn, och inte hemma när Ac:n började brinna... och sen skulle vattenläckan uppdagas ett dygn senare när allt ör stängt och inga delar skulle hittas... ibland finns en mening med allt, eller?

Härliga campingliv!

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Älskar campinglivet och bästa husvagnen dessutom!!
nouw.com/kellyericsson
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Härligt med fler campare 😍
nouw.com/teamenerfalk
FridaMedMångabarn
FridaMedMångabarn,
Jösses vad det händer grejjer! Ni är grymma på att lösa allt!
Ska bli väldigt spännande att få fira lite semester med er!! 😂 😘😘
nouw.com/fridamedmångabarn
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Vi längtar!! jo hör hönder det ofta grejer 😅😍
nouw.com/teamenerfalk
Evelina,
Tråkigt att det blev så men skönt att ni fick pengarna tillbaka ju! 😊
www.evelinarou.com
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Så könde jag med, verkligen schysst av Stena 👍
nouw.com/teamenerfalk