Teamenerfalk

En dag i december ❄️

Ligger nu nerbäddad med näsan ut mot fönstret i sovrummet, fönstret är öppet som alltid innan jag ska sluta ögonen för idag. Frisk luft under nedvarvningen är fint.
Utanför öser snön ner och det är alldeles vitt, till skillnad från Göteborg tidigare idag, där det regnar som alltid!
Idag har jag varit flitig, eller flitigare kanske.
Har varit på öppna förskolan och ätit lussebulle och rabblat sånger med Mileon. Som förövrigt är mer som en boobcat bland alla barn som sitter hos sina föräldrar och leker snällt, han är aningen framåt, klumpig och tar för sig. Bra egenskaper, när man blir stor... eller?

Plugga, jo det har jag också gjort. En hel uppgift dagen till ära! Längtar sååå tills jag är klar i januari faktiskt, finns liksom dåligt med tid för plugg i mitt liv helt klart.

Sen hämta små killar på dagis och vidare till Landvetter och jobbet, jo ni vet där jag jobbade för snart 11 år sedan innan jag fick barn 1, 2, 3, 4 och 5.
Nu kör jag lite kvällar, så jag och pappan möts upp och byter bil och liv för en kväll.
Han hem och rodda middag och läggning och jag sladdar runt i stan med gula bussen med paket istället för grå bussen med barn.
Härligt med lite egentid sådär på kvällskvisten!

Avslutade kvällen med en balja te och upphällning av satsen filmjölk jag hann fixa idag med, nånstans mellan förberedelse middag, tvätt och blöjbyte!

Nu är jag faktiskt trött, så nu tar vi natten.

Gillar

Kommentarer

AnnaFreija
AnnaFreija,
Men Anna när ska du hinna andas då?? Har ni någon tid ledig i mellandagarna? Jag har semester från 22/12 Till 7/1 kanske kan ses nån dag. Saknar er ❤❤
nouw.com/annafreija
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Haha, Jadu här får man andas fort 😉 skulle behöva ridgrejerna med då Evelina ska börja rida igen! Vi reser till Norrland efter jul, men får ses efter nyår 💕 god jul och gott nytt på er!!
nouw.com/teamenerfalk