Teamenerfalk

En lördag, 2 dagar kvar!

Idag vakna vi lediga men ensamma då pappan jobbar helg.
Jag fick faktiskt sovmorgon till 8:15, inte fy skam alltså.

Sen kom mormors på besök, till barnens stora lycka!
Vi gick ut och pulkade sen körde vi en grill med tillhörande marschmallows. Smakar alltid bäst ute! Kan ju säga att grillf-n höll på att få sig en flygtur när jag tände på, pappret brinner upp och sen tar det stop, sån skit. Och så blir det ju 8 av 10 gånger! Måste säga till Willys att byta ut den skiten.
Men med tändgel och en hel ask tändstickor så blev det tillslut en fin brasa 😅

Barnen har varvat i "vem gnäller mest" och "vem slår hårdast" och det börjar bli vardag helt klart, måtte det vända när vi landar och tryggheten åter tar sin plats.
Men med mina timmar på kudden så har mamman stått stadigt trots flertalet kisseolyckor och en mjölk på väggen tappning.

Bobbo har lärt sig hur man hämnas efter att syrran vart dum,
- Isa!! Jag kissjat ditt jumm!! 😳 jorå där fanns det en fin anlagd pöl mitt på golvet bland shopkins och använda strumpor.

Tjejerna fick gå till familjen Tell för att umgås och få lite mello feeling, då vår tv är uppsagd 🙈 inte varna dag man sitter i soffan ensam med en filt och det är alldeles tyst... vågar knappt andas ordet tyst. Tog 11 min att somna dom 2 mellersta och 2 timmmar att somna liten, men nu ska jag njuta av en tyst 10 minutare till innan resten dundrar in.

-mamma!! Mjukosten är slut!

-nja, du får kanske lägga om klämtaktik... eller nått!
Var är brödkaveln?!Nedpackad... såklart 😬

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Hej. Hittade din blogg av en slump i höstas när jag sökte på "flytta till sätila" (vi flyttade också hit nyligen). Sen dess har jag tittat in lite då och då, roligt att läsa om din vardag med fem små fina och imponerad hur du klarar det, mina händer räcker precis åt 2 små! 😉 Såg nu att det äntligen var dags för er att flytta så ville bara säga välkomna hit och hoppas ni kommer trivas! 😊
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Hej!! Vad roligt!! Ja nu är vi taggade, får nycklarna i morgon. Roligt att ni oxå är inflyttade och hoppas ni trivs! Vore kul om du adda mig på Facebook 😀 (Anna Enerfalk) är du hemma på dagarna eller jobbar du?
nouw.com/teamenerfalk
Malin
,
Hej. Vi trivs jättebra än så länge! Tröttnade på FB för ett par år sedan så har inte det längre men min mail är malin_ter@hotmail.com så maila istället om du har lust. Jobbar igen efter FL så bara ledig fredagar nu. Lycka till imorgon och med hela flytten!