Teamenerfalk

ETT HALVT DUSSIN SYSKON

Tänk hur olika det är, ena stunden slåss och retas man, medans i nästa sekund leker man.
I vår familj växer barnen upp med många syskon, i mina ögon en dröm.
Så klart kan det vara jobbigt när man har småsyskon som tar tid och plats men för det mesta är det härligt.
Som när vi är ute med husvagnen och man kan spela fotboll, med två i varje lag, då får till och med småbröderna vara med. Kurragömma med dunk och pantgömme. Ofta är pappan med, men det händer ofta att dom leker själva, och då är det faktiskt sällan bråk, vilket är kul. Att gå och sova när man avslutat dagen som bästa kompisar som haft kul!
Tror att först den dagen dom är vuxna och kan se tillbaka så kommer dom se hur härligt och tryggt det har varit med många syskon. Och framför allt kul, man har ju alltid en kompis nära till hands.
En av mina drömmar som liten, -att ha en egen syster, att dela allt med! Och då är det extra fint att se när dom har så kul tillsammans. Och värdesätter varandra.
Tro mig, ibland undrar man ju om dom ens tycker om varann, men mestadels när vi är borta så är dom bundis. Våra små pojkar är nog dom som retas och bråkas mest nu när vi är på vift med husvagnen.
Har du syskon?

Ännu en härlig dag tillsammans, idag blir det bad 💦

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
De slåss och retas men har glädje av varann när de växer upp. Jag har 6 barn och barnbarn också så jag vet 👌🏻👌🏻
nouw.com/sandrasjoberg
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Vad roligt, vi har med 6 barn 😉
nouw.com/teamenerfalk
Mariah Lindefur
,
Jag har 5 yngre syskon. Martin 37 år, Malin 33 år, Madelene 31 år, Emma snart 28 år och Linnéa 26 år. Själv är jag 41 år. Som barn lekte jag kanske inte så himla mycket med mina syskon då jag är några år äldre. Men jag lärde mig ta mycket ansvar och blev lite av en extramamma hemma vilket såklart har gynnat mig som vuxen. Nu när alla är vuxna så ser jag det som en enorm rikedom med alla mina syskon! <3 Nu har jag dessutom fått 5 syskonbarn i åldrarna 5, 4, 3, 2, och 5 mån, å i November väntas nästa knodd komma. Vi är en stor bullrig familj och det finns ingen annan rikedom i världen som kan ersätta dom!
Tycker du är fantastisk med hela din stora familj! Du verkar vara gjord till att ha många barn! Är så imponerad över all din energi och ditt tålamod. Själv skulle jag aldrig orka med så många barn... tror mitt ego är för stort helt enkelt! =)
Kram på dig och ha en fortsatt fin sommar!
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Så härligt att du växt upp med många syskon, något jag saknat! sånlart spelar ålder-spannet roll med och kanske kön när det gäller lek. men väldogt roligt att läsa hur tajta ni är i dag, det jag hoppas på med alla mina, att dom senare har varandra genom livets upp och nergångar.
Sen blir jag väldigt glad över dina fina rader ❤️ och jag tror att vi alla är olika och passa llika bra till saker såklart! Du är väl socionom nu va? ett yrke jag varit sugen på men lagt på hyllan! ha en fortsattfi sommar med dinasöta tjejer, och med mannen såklart 🌞🌞🌞
nouw.com/teamenerfalk