Teamenerfalk

Fina människor gör mig stark ❤

Fantastiska människor omges jag av, omtänksamma och människor som gärna hjälper.

Sedan har vi Christina, 3 barnsmorsan från Svanesund. Hon som vilken människa som helst som råkade tappa greppet om en fet fritös... den oljan som råkade komma på våra barns overaller! Sånt som händer tänker jag och tvättar. Tur man har försäkring.
Men Christina hade andra planer, hon beställde 3 nya overaller!! Och inte vilka som helst, utan hon valde 3 från Reima Tec. Hon står utanför vår dörr efter jobbet vid 18, dryga 8 mil hemifrån ❤ Finner inga ord av tacksamhet men känner mig dum att ta i mot dessa fina, hon vill absolut att vi ska ha dom. Du är enorm! Jag är glad att vi hittat varann igen och tror vi kommer ha många roliga helger framöver med varann och våra fantastiska familjer ink alla kaniner 😍 stort tack fantastiska människa!
PS. Du lägger ribban högt 😅😉

Anna, en kund jag haft när jag gjort naglar. Hon hör av sig och undrar om vi vill ha en el bil till dom små.
Vi fick till det idag, och åkte hem till Anna med familj. Där står en Jeep för två!! Lite fix så kommer barnen ha en väldigt rolig leksak att köra med på nya tomten 😍
Hon tyckte det kändes så kul att ge den till oss med alla barnen, Tack Anna ❤ middag i Sätila väntar!
Varje gång jag träffar Anna så höjs min näsa och jag känner mig extra stolt över min fina familj. Dina ord sätter sig alltid på rätt ställe, just idag behövde jag det lite extra, Tack!!

En tuff vecka med ett tufft veckoslut, mannen jobbar!
Vi kämpar på och jag ser att backen börjar komma till ända, jag ser toppen! Och med alla dessa fina människor runt mig med guldgärningar och fina ord så får jag ny energi till att ta tag i slutkampen på denna flytt.
Dom jobbiga barnen har varit lite bättre men fortfarande suger dom energi som små blodsugare, det blir bättre!
Kan inte tänka mig in i deras små kroppar hur dom ser på saker och ting.
Nöjda tjejer fick bjuda på chokladbollar och piggelin i skolan idag, sista dagen. Det var kramar, teckningar och vissa härliga gråtmilda fröknar.
Vissa fröknar sätter sin plats i hjärtat ❤

Nu kör vi så det ryker, nycklarna får vi på måndag när vi äntligen köper vårt hus! Hoppas detta kommer bli det bästa vi gjort med allt jobb som ligger bakom dessa 1 år och 5 månader av slit.

Ha en skön helg gott folk ❤

Mamma städar och dansar med skurmoppen till Lena P-h, det är bra grejer trots feber och aj i örat ❤

120 sängen börjar bli trång, och jag undrar om det hjälpte att flytta ut från vår dubbelsäng för att få bättre sömn... småfolket flyttar efter 😅

Gillar

Kommentarer