Teamenerfalk

Fina vänner och många ungar

Igår dundra Farmor och farfar in och det fejades med hus och barn, vet inte var dom tar krafterna ifrån med tanke på att dom jobbar och har ett eget liv!

Inte nog med det så dök Linda upp med en farlig slänga energi med sig, hon liksom var som en bobcat när hon intog vårt stora förråd, - Anna, man måste rensa!!

8 barn intog huset med buller och bång, och det lektes högt och lågt mesans vi grejade.

Minnen är viktiga för mig, min far var likadan. Jag har svårt för att släppa vissa saker. Mycket fick åka men en del fick stanna... utan Lindas vetskap ;-)

Jo vars det har ju flyttat in en och annan pryl dessa dryga 8 åren. Du vet dom där favvo jeansen du hade för 12 år sen och innan 5 graviditeter ;-) Moppe jackan fanns där med, pappas sista jeans, Lukas alla prylar och en jädra massa bra att ha saker. Jag hittade också julpyntet dagen till ära och barnens alla tjockvantar.

Fredrik kom, nä han kom inte undan, inte ens dagen efter fest med grabbarna!

Det fylldes ett släp... och ett till så nu är det ju nästan tomt där ute och det går ju faktiskt att visa upp vid en visning.

Tänk att ha sådana vänner nu när vi verkligen som mest behöver det, kan tilläggas att hon hade med sig mina 3 tvättkorgar med ren tvätt!! <3

Sol idag, det blir till att klä dom 6 små trollen och sticka ut en sväng.


Ha en fin söndag gott folk!

Hur 

Hann liksom inte tänka på att fota igår, men fick ju ett på Fredrik i mörkret!

Hur söta är inte dessa korvarna då? Liten ville sova med dom stora tjejerna... det är klart <3

Överlevarfika, för att jag är värd det!!

Gillar

Kommentarer

FridaMedMångabarn
FridaMedMångabarn,
Underbart med hjälpsamma vänner! 💕
nouw.com/fridamedmångabarn