Teamenerfalk

Fotograferingsdax för vårt Radhus!

Blod svett och tårar!

3 rent av överjobbiga veckor har passerat, jag har bott på annan ort med barnen på helgerna och männen har renoverat så svetten lackat!

Packa, tvätta, planera mat, handla och allt utan bil. Jo visst går det men det tar på krafterna.

Igår var det full rulle på våra 112 kvm, Jag och Linda städa och bar ut saker i vårt hyrda släp på baksidan, Daniel, Farfar och Andreas satte lister och allt annat som skulle fixas, Farmor rodda barn och kök och Ellen rodda barn. Ett jäkla bra team må jag säga med tanke på hur vi låg till tidsmässigt när också farfar klämde in en avsågad tumme så vi fick dra till vc!

När dom sista gick kl 00 så var baksidan och övervåningen kvar, nedervåningen var helt klar!

Kan ju tillägga att mäklarna vill ha ett tomt hem, då oxå vad gäller möbler. Vi bor 7 personer här och det är svårt att ha det tomt då, men ett stort täckt släp blev fullt och resterande 15 flyttkartonger och en spjälsäng fick klämmas in mot en dörr.

Dagen D var här och jag klev upp efter 4 timmars sömn, och körde igång direkt med 3 livliga barn runt mig! mamman plockade bort mesans grabbarna flitigt plockade upp och möblerade minst sagt om.

Bobbo rev ner allt från hela fönsterbrädor till att jaga sin storebror med toaborsten!!

Det packades, skurades och bars möbler, ibland fick ilskan tala ett eget språk för att i nästa sekund kasta soffor och sängar på plats, det bäddades och skurades fönster! suck, blir trött bara av att känna tillbaka på dagen. kl 17:00 somna mamman på soffan för en hel timme mitt i stimmet ;-)

Kl slog 12:51... klar!! kl 13 stod mäklaren på dörrmattan och tog i hand med en mamma med gråa, fläckiga mysis, vitt linne med jordgubbssylt på och håret oborstat sen en vecka tillbaka i en trulls.

Fotandet gick bra då Ellen kom och styrde upp dom små. Ett och annat fönster fick sig en omgång i farten och det blev ännu mer ommöblerande fast nu på utsidan!


I morgon lägger jag upp lite bilder på mitt numera tomma hem!


Natti <3

Fin och snabb hjälp trots stängning, det fick bli en fikaslant till syrrorna!

Mäklaren lika gammal som mig själv, och klädd i fin kostym, i hans familj ingår hans tjej och en guldhamster! undrar i vilket fack han placerar denna något tokiga fembarnsmamman?

Det välstädade rummet var inte helt i sin ordning tyckte Bobbo, så han satte lite guldkant på tillvaron och kände sig genast mer hemma ;-)

Vårt sovrum, i morgon lägger jag upp lite fler för er som är nyfikna.

Gillar

Kommentarer

FridaMedMångabarn
FridaMedMångabarn,
😂 underbart skrivet! Förstår att det inte kändes lika underbart för er och speciellt inte för stackars farfarn med tummen! Nu e ni snart iland! Hejja er! Bra kämpat!
nouw.com/fridamedmångabarn