Teamenerfalk

Frukost på Ica och advent i kyrkan

Idag på första advent tog vi och hoppade i kläderna, i med lite fil i magen och sen borsta tänderna för att hoppa på bussen till amhult. Ica frulle är underskattat 😋
Inklusive efterrätt helt klart!! Sen köpte vi advents stjärnor och tvättmedel. Inte att förglömma att barnen inte kunde missa den obligatoriska gratis bananen bara för att.

Vi njöt av solen i kylan en stund innan vi begav oss hemåt.

Det här med knappen på bussen asså, det är ju största grejen som alltid är så himla stort!! Han vet, men vill så gärna trycka mest hela tiden!

Sen blev det lite mellis innan vi begav oss till bussen igen, nu har farmor kommit och vill gladeligen följa med då hon tillbringat förmiddagen i kyrkan så varför inte eftermiddagen med.

Det blev en mysig söndagsavslutning i kyrkan på första advent. Ingen favvopräst (finns ju bara en) men en massa fin sång och populär söndagsskola för barnen med pyssel. Fröken läste en bok om Jesus och frågade barnen, - vad är det vi firar på julafton? En unge räcker upp handen, - Jesus födelsedag! Medans ungen brevid kontrar utan handuppräckning, - nä, han föddes dagen efter julafton den 25:de! Alex sitter med sin hand upp och jag funderar ju då på vad han kan om Jesus. Han fråga följer, - När får vi äta tårta?? För kyrkan fyllde Ju 2 år idag och det fanns tårtbuffe 😍 som mamman väntat, och så gott det va, det va man ju värd efter Aningen beskt nattvardsvin ihop med nått torrt pappersliknande bröd på tungan.
Ska nog ha som tradition att gå till kyrkan på advent för det va både avkopplande (Bobbo sov) och mysigt.

- Magnus fanclub med tofs!

Nu tar jag natten ❤️ Min stora skäggiga pojk har äntligen kommit hem efter sin 24h helg så nu väntar en vecka med honom hemma, bästa veckan helt klart även om vi har tusen saker att göra innan visning på söndag!

Gillar

Kommentarer