GNEIS HAR FLYTTAT IN

Idag kom Sebastians nya ytterkläder.
Svårt att avgöra vem som var mest lyrisk när paketet slets upp.
Men han levererade bilden som beskriver mina känslor.

Så fina, och han fick ju välja själv av grön, blå och röd. Så kul att han valde rött - till sitt blonda hår.
Nu har han provat kläderna, väldigt bra passform, mjuka och följsamma. Känns inte så tjocka och stela som många skal material kan göra.
I skalplagg valde vi jacka och byxa, och sen tog vi också ett mellanlager i termo som även där är byxa och jacka. Tunna och smidiga att ha under, så att skalkläderna går att ha även kallare dagar. Där ville han ha en limefärgad jacka.

Valde även att ta ett par tummisar med löstagbart foder, hur smidigt är inte det. Slippa dålig lukt som alltid blir i fodrade vantar annars. Och sen långa skaft för att underlätta så han kan ta på sig själv, slippa stoppa in korviga vantar under resåren på jack-ärmen.
Tumme upp på det!

Så nu behöver han inget annat, utan kan kombinera dessa plagg efter väder. Och så kul att få nytt, när man ofta ärver efter syskon. Sen älskar jag pigga färger som syns bra, och det levererades här.
Nu kör vi hårt och ser vad det går för! Har ju haft många tuffa märken innan, så blir spännande.
Älskar ju ytterplagg.

Gillar

Kommentarer

Annika - drömmen om 11 barn
alltså, WOW! Skitsnyggt, verkligen. Och jag tror helt klart att han valde rätt färg!
Vad tror du om väta, typ lätt regn? Funkar de då?
ser fram emot att läsa mer om vad du tyckte om kläderna, jag är helt Ovetande om Gneis, har hört massa bra men aldrig provat trots antalet barn och ytterkläder 🙈
drommenom11barn.se
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Vad roligt att höra 😍 Jag tror helt ärligt att man slipper galon helt, att du kan vara ute i regn och slask med dessa - och att dom kommer hålla honom torr på insidan. Och att han inte blir duktig av svett på insidan. Men det ska bli kul att se när vi hunnit med lite andra väder och lekar 😊
nouw.com/teamenerfalk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229