Teamenerfalk

Hemmagjort i alla ändar, krämer, naglar och armband!

Godmorgon va det här ❤ Bvc igår, 11 veckor gammal och vikt 6605 g, 63 cm lång och hattmått 42 cm, växer så det knakar!!
Nöjd och glad bebis och älskar att bli buren eller på alla sätt få uppmärksamhet!

Länge har jag försökt få till lite naglar, typ i 6 månader! första gången på 10 år som jag vart utan och fasiken va jag biter sönder nagelbanden 😅 men idag tog jag mig tid och gjorde en hand så nu hoppas jag att jag får till den andra i mån!

Annars har jag lagt större delen av dagen i köket med att rodda mat till kidzen men oxå fixat lite nya hemmakokade lotions, kräm och lipsyl. Så kul och så bra grejer! helt eko och inga tillsatser alls 😀 ovan håller jag på med krämen som bla är gjord på kakaosmör, shea och mandelolja. I detta fallet är det lite olika steg innan den blir vit och fluffig.
Så ferfekt för små bebis och barnkroppar men även pappan använder den dagligen till sitt ansikte så han fick en egen burk (brukar han få 😉)

ovan är alla ingredienser till min bodylotion ihopsmält bla bivax, avokadoolja och kamomill, den blir grön när den är klar och perfekt på pumpflaska! ju mer man läser om dom olika oljor som finns så blir det att man testar lite olika då dom är bra mot olika saker, denna lotions är väldigt bra mot irriterad och torr hud men även exem. Jag tillsätter alltid lite e-vitamin så förlänger man hållbarheten från ca 6 mån-12 mån, man känner när nått blir dåligt då det liksom luktar härsket. Viktigt oxå att ha rena redskap och sen rena fingrar i burken för längsta hållbarhet 😍

Lipsyl gjorde jag med! så bra blev dom med bla bivax i. poppis bland barnen oxå 😉 nu klarar vi sommaren innan jag ska testa lite nytt, är sugen på eget shampoo då det innehåller massa skit!

Evelina körde lite spa med ansiktsbehandling och ben och fotmassage! Lillen ligger med skorvinpackning och nana på mammans mage, fick även limevatten med sugrör och en tallrik med jordgubbar 🍓 där varje liten gubbe hade en tandpetare i sig, även liten skål russin fanns på fatet! Min lilla docka ❤ Nu ska jag lägga mig och idag lämnar jag ett stökigt hem tills i mån då eftermiddagen med 7 barn och allt därtill tog över (gjorde ju ihop med barnen armband till fröknarna med, 5 st) I mån är Felicias sista dag på dagis för till hösten vankas förskoleklass... utan staket 😨

Godnatt ❤

Gillar

Kommentarer