Teamenerfalk

Jul på Liseberg

Japp, idag var det på agendan! Vi starta dagen med ett barn till vc med klåda och ett annat med feber... pappan valde att inta soffläge med Felicia och mamman med 5 barn intar Liseberg, ville liksom inte ta ifrån dom små liven det.
Bästa farmor mötte upp vilket var ett måste för att inte helt gå under i folkhavet med 2 vagnar med bara 1 passagerare!!
Kaninlandet, dit skulle vi och det var där krafterna fullständigt tömdes!
1 barn åt vart håll... vem ska jag jaga?! Mamman med sin nackspärr fick minsann bästa uppleandet, och farmorn agera vagnvakt med dom extra ögonen, även grymt bra på teckenspråk numera!
Kaninerna, nästa sevärdighet!! Eller? 1, 2, 3, 4.... 5.... 1, 2, 3, 4....borta!! Bobbo, borta med vinden! Tur att mamman älskar klätterhus, med både ruschbanor, repbroar och härliga trappor.
Han hittades längst upp och vi fortsatte fast nu med låvoordet godis som nästa anhalt, men insåg ju ganska snart att det bara finns polkagris och hårda karameller så vi fick spela till oss godis helt enkelt, 3 olika ställen och 3 olika chokladvinster räddade mammans skinn.
Dags att fylla på farmorn med lite renkött och medans hon hack i häl med ett mmm:ande så tog vi oss snabbt ner för att fixa dom omtalade körkorten hos nya farfars bilar... kö och ännu mera kö med 4 kiddosar som nu börjar bli aningen trötta. Farmor står tålmodigt med den femte kiddosen nerbäddad och nöjd i vagnen!
Vi lockade (hotade) med sagoslottet som en sista destination, där även vår minsta going fick sig en åktur, Bobbo satt still och mamman fick en skön paus på nån fem minutare.
Lasta bilen... elit nivå, svartbältad och det ryker liksom ur näsan på mamman som med nästintill våld nu ska få in 5 kiddosar, 1 Urban jungle, 1 double viking och en jäkla massa kläder, åkpåsar, filtar, väskor och skor!! Och till sist ska ju den minst sagt trötta mamman in bakom spakarna, baxar in barnen, ut med en unge som inte hinner från parkeringen innan första kissepausen. Sen in med allt nerplockat i delar, ett hjul här och ett hjul där... farmorn står tålmodigt och assisterar en nu aningen frustrerad mamma som till sist inte får in liggdelen... men, fäller ihop skiten och på med ett snöre och saken är biff!
JAG BEHÖVER EN BUSS, med galon klädsel och plastmattor!!
En trevlig kväll avslutas med två små som kissat ner sig och nu ligger vi alla nerbäddade och inväntar John blund ❤

Over and out!

Gillar

Kommentarer

FridaMedMångabarn
FridaMedMångabarn,
😂😂 bra jobbat!! Låter som kottarna haft en rolig dag! Hoppas resterande gäng kryar på sig snabbt nu!
nouw.com/fridamedmångabarn
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Det blev en härlig dag med högt tempo 😅 nu har jag krupit ner alldeles försent som vanligt! Natti ❤
nouw.com/teamenerfalk
Lexochlogan
Lexochlogan,
Du är grym vännen, 7 dagar i veckan och allt för kidsen. Kram på er
nouw.com/lexochlogan