Teamenerfalk

KROSSAD RUTA - Tack Mileon

Våra små yrväder - det är till underdrift att säga att dom är vilda, jobbiga och busiga. Skulle behöva ett nytt ord som samlade allt i ett för våran Bill och Bull.

Igår höll dom på att riva huset när vi skulle ta oss iväg. Vi skickade ut dom på tomten att rusa av sig, men av någon anledning var dom på upptäcksfärd - och till sin stora lycka hittade dom verktyg.
En stor skruvmejsel som mer påminner om ett inbrottsredskap - och det nypåfunna redskapet var bara tvunget att testas... genom fönsterrutan på huset!!
Bill och Bull såg aningen både förvånade ut och chockade när både deras mamma och pappa i kör skrek -VAD FAN GÖR NI?!? Där någonstans tappa vi dagens ”to do” cykeln som Bobbo skulle få, drogs in med vändande post!
Det var en ledsen kille och en som bara ryckte på axlarna och pillade sin navel istället för att ens bry sig om den arga mamman och pappan.
Kan tillägga att Bobbo fick sin cykel senare den eftermiddagen - när det lagt sig lite att vi har ett hål stort som en handboll i huset 😨

Gillar

Kommentarer