Teamenerfalk

Lite sömn och dåliga besked...

En sån dag man helst velat dra täcket över huvudet när klockan ringer… Exakt en sån dag!

Alexander vakna kl 22 igår och vägra somna om, grina och gnällde till kl slog 01 och 2 syskon blivit väcka, då ink Bobbo. Pappan gick in som avbytare med ett annat lugn än mamman som intog avbytarbänken.

kl 9 drog vi till öppna som idag träffades på en lekplats i skogen bakom röds, grabbarna balanscykla hela vägen vilket är ca 3 km. Sen lektes det och käkades mackor i gräset, hittills en lyckad dag trots lite sömn.

Mäklaren ringer, dags att förnya vårt lånelöfte som vi fick typ i februari, den gången va det en lång väg för att få till ett lånelöfte på 2,6 miljoner med vår skara på hela fyra barn.

Denna gången blev det en käftsmäll när vår nuvarande bank nekar oss att låna 1,7 miljoner… alltså mindre pengar än vi redan har hos dom idag! Hur är det möjligt liksom?!

Trots att vi kommer ha ca 1,5 miljon att lägga in i insats som ligger i vårt nuvarande hus… känns aningen kränkande faktiskt, att man blir totalt sågad och nästintill utkastad för att man valt ett liv med fler barn, varför var det ingen som informera om detta nånstans på vägen så vi hade vetat och kunnat flytta tidigare.

Så alltså sen vi skrev på huset i kungälv för 3,7 miljoner i April så kan vi nu 5 månader senare inte köpa ett hus för 2,9 miljoner, pga av ett barn till?! Jo bankerna har stramat åt och blivit ännu hårdare, men att sälja för att köpa ett billigare och bli nekade är ju fasiken sjukt!!

Vi blir kvar i vår trånga skokartong som det ser ut… och just idag ska jag gå och sova för att vakna i morgon och inse att det är en bagatell vart och hur man bor, bara en massa jobb i onödan och massa onödigt tjafs från barn som bor på varann, nä jag är inte bitter bara aningen kränkt.

Sockerfri, nja… not men mata grabbarna för att få en lugn kvart ;-)

Tur att Emmaljungan är stabil och lastvänlig! påväg från öppna och cyklarna fick åka snålskjuts när det blev bussen en bit.

Nöden kräver ingen lag, stor kille som inte vill ha varken hjälp eller sällskap!

God mat med färsk torsk i senapssås och glada barn blev en mysig middagstund <3

Gillar

Kommentarer

husetfullt
husetfullt,