Teamenerfalk

Ljuva lördag!

Idag flög jag upp då jag insåg att jag "försovit" mig... kl va 9!! Ojj när fick jag sova så länge och bara varit uppe 2 ggr i natt. Pigg.

Skridskoskola på schemat och då också matsäck som utlovat med varm choklad ☺

Ellen propeller följde med oss vilket va skönt då Andreas jobbar helg och det är lite meckat med alla barn, mat, trappor, barnvagn och utrustning när man är själv.

Och där i ishallen dök Karin upp oxå, trevligt! Vi har inte setts på bra länge, får bli ändring på det tycker jag 😍


Dagistrollen bor ju hos oss i helgen oxå! Så tur vi aldrig har nått att släpa på och massa plats i bilen utan bagage 😂 men nöjd tjej som tar uppdraget på fullaste allvar.

​Tredje kvällen irad som min lille somnar i famnen! Idag efter vi varit på jourcentralen då jag kände att 3 dagar med 40 graders feber är sådär och mina misstankar gav mig rätt, halsfluss! Dom testar aldrig barn under 3 år men bara för att jag hade det förra veckan gjorde dom test som va posetivt. Stackars liten!! Nu blir det pencillin och ett tufft dygn till. Tur det finns feber och smärtnedsättnande 😅 

Efter en stökig och gnällig eftermidda från stora och små så sitter man äntligen på sofflocket och har precis intagit en willys semla (betyg 2,5) och nu lite godis och cola 😯 Ellen är kvar och myser med oss så i mån blir det nog ut i snön och hitta på nått! Grill kanske... hoppas på sömn och sol!!

Trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Pulkaåkning imorgon kanske? Vi missade ju sist 😘
nouw.com/lexochlogan