Teamenerfalk

Måndag i fullt spätt

Vi intog måndagen kl 7 med att fixa några småfolk för att sen ta våra 3 grabbar till öppna! Idag lyxa mamman till det med att köra stor tysk suv, brukar ju ta bussen.
I vårt fall på bil måste inte bara en hörnparkering hittas utan även en plats där man kan backa in och få ut vagnen bak ifall att den inte vill starta sen så man kommer åt under huven.

Öppna förskolan är både kul och mysigt för alla parter, vi leker, pysslar och sjunger. Även om det sistnämnda är mer ett stressmoment med vår guldlock.
Kommer det inte leksaker flygande så låter han högt eller springer runt. Han är oxå den ända varje gång som inte sitter i ringen runt fröken med gitarren.
Igår blev det pysselrummet istället för sångstund.

Sova middag hann vi med med en timme för att sen packa in 5 småfolk i vår kära tyska kärra för att inta tandläkaren med Evelina. Tandläkarskräck har jag läst om, nu har vi en innebörd. När röntgen kortet verkligen ser hotfullt ut och ungen vägrar öppna munnen trots sin ringa ålder på 9... övertalningsförmågan har blivit en stark bedrift för mamman. Vi fick efter mycket om och men gjort en undersökning och inga hål!! Melonpasta på det 😍

Backaplan kändes som en bra idé för att fixa nytt sim då mitt lägger av inimellan. Ellen är nu med så det underlättar ju en del vill jag lova. Stresshormonerna är på topp när man intar omklädningsrummet i förbipassage, ett gäng yllekläder ( 3 st) fick åkahem för 299 kr istället för 1197 kr, detta iingår inte i min rycka upp mig kampanj men lite basis måste jag ju vara värd, hade ju tom eyeliner idag 👌
In med 5 småfolk, 1 mellanfolk, kassar, barnvagn och ett mammfolk. Tysken är sur, vill inte starta!
Där stod jag nog minst i 15 min innan en vänlig äldre herre hade tid att hjälpa mig, allt går liksom på rutin så huven i vädret och kablarna redo... han måste läsabrukshandvisningen 😩 VA??!! Det är en Volvo, där sitter väl ändå ett klassiskt batteri under huven?
Till slut kommer han, parkerar om 2 gånger innan kablarna räcker, tur man har all tid i världen tänkte jag efter 30 min när vi rullar ut från parkeringen.

Men ärendet med sim-kortet är inte gjort, bilen får helt enkelt stå igång! Ellen och 2 småfolk rusar in för att köpa jacka, mamman ammar bakom ratten samtidigt som liten lägger en brak och mamman inser det börjar sippra på fel ställen!
För första gången på mitt 9 åriga mammaliv byter vi blöja i knät bakom ratten... det gick men med en och annan blick när den välanvända blöjan i ett nafs hamnar på instrumentpanelen!

Kvällen avslutades med en tur för mamman och Ellen till Mölndal för att lämna prylar. Nu tog vi gamla Volvon... den turen innehöll både rädsla, spänning och många flabb men det kan jag inte skriva om här 🙈

Ha en skön tisdag!

Min syn igår när ingen svara på messenger 😍

Gillar

Kommentarer