Teamenerfalk

Midsommartornadofulltupp och en skoppa raggare 🌞☔

11 dagar i husvagnen gjorde gott trots att allt hände som inte borde hända! "det hinner liksom aldrig bli tråkigt i vårt sällskap"eller?
Midsommar med sol och dans prickade vi in! glada Carina och Bengt kom och Ellen och Tobias! 😀

Aningen sent inlägg kan vi tacka Felicia för då hon lyckades knäcka laddningen på min mobil så jag har varit utan tills idag när sambon kom hem med delar och lagade. Grym är han!!

Fossens camping ligger ju fint vid havet och havsutsikten sträckte sig till vår husvagn (efter vi vänt skiten) Det hanns med bad och krabbfiske men vi åkte oxå till Fiskebäckskil och Lysekil där vi åt Langos och kollade raggarbilar med tillbehör extra allt!!

Gizmo är ganska pigg förutom sin smärta i öronen så han har jagat än och annan flicka och lekt med krabbor som är en sport 😂

Asså detta barn!! han kräver en del vill jag lova, det är ju inte längesen han utöva sina konster på vår tapet hemma, nu tog han kunskapen till en ny nivå genom att måla på lacken... på bilen... ja Audin... jo fina repor... dyrt!! 😨

Oxå denna lille goding!! ler så fort man pratar med honom ❤ vad hade vi gjort utan dig Mille bille bull, så glad du finns!

Bjuder på en till, lille skorvtrollet ❤

Det blev en toppen Midsommar trots allt! En tuff storm med rivet tält, repad bil, pajjad mobil, en spya i sängen, en nerbajsad säng, en kissolycka i sängen, paniknerrivet tält innan åskoväder nr 2 (utan storm 😅) 5 maskiner tvätt och en tuff resa hem med bebis med aj i magen (mamman åt lök 😯)

Men det blev oxå en jäkla massa glass, glada barn, fantastiska farmor och farfar, glad kusin med partner, härligt väder, Raggare, massa god mat och en väldigt massa skratt och garv!! Tack ni inblandade godingar, vilken tur jag har ändå ❤

Gillar

Kommentarer