Teamenerfalk

Nowis 2 år - då kan allt hända!

Nu för 2 år sedan hade jag precis klämt ut vår sjätte skatt. En liten alldeles perfekt och väldans söt liten tjej på ynka 3555g. Det må jag säga blev en snabb förlossning och liten bebis mot dom tre bröderna som banade vägen innan.
Denna lilla som fick namnet Nowalie är idag våran lilla solstråle. Men med sitt bestämda humör kan hon också bli väldans arg. Det är ingen som ätter sig på henne inte, då får dom en ramsa av ord som ingen kan förstå.

Idag vakna hon av sång, sång som alla syskon väntat på att få leverera ihop med berömda brickan. Det kom paket med roliga saker, ordet paket har det nu sagts många gånger idag, så det ordet kommer stanna kvar bland dom andra i samlingen.
Sen tog vi fram stora överraskningen - en hoppborg!
Jodå, dig var vi minsann bästisar mamman och pappan.
Det ihop med tillhörande prinsesstårtan ute i kvällssolen, kan väl inte bli en bättre avslutning som pappan precis hann klämma in.

Alex tappa balansen och studsa ur hoppborgen, huvudet landande så dumt på en hårt ”grej” på husvagnen som vi klämt in... ajaj, det fick bli akuten och limma.
Men ett snabbare besök de har vi aldrig varit med om, dom tog in honom direkt, limma - och sen ut!
Tack för det.

Nu har lilla dockan somnat tätt intill mig, så nu tar vi natten efter en bra ändå födelsedag 🎂 och vår minsta lilla skatt är nu 2 hela år ❤️

Gillar

Kommentarer

Johannajuliah
Johannajuliah,
Vilka fantastiska bilder 😍
nouw.com/johannajuliah
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,