Teamenerfalk

• P A P P A N 3 4 Å R •

Igår var det pirriga tjejer som väckte mig, det var ju äntligen dags att smyga upp och göra silverbrickan, den där fina brickan i silver som vi brukar servera lyxiga Skogaholms mackor med tillhörande oboy på när det vankas födelsedag.
Flaggan brukar stå ståtligt på brickan med ett ljus bredvid sig, dock tyckte Mileon den var så ståtlig sist så han gjorde om den till två... så nu firas det utan flagga tillsvidare.
Pappan som garanterat sov efter allt ståhej vaknade glatt till skönsång av glada barn -om något trötta!
Paket blev det också, allt från hemmagjorda tavlor till shopkins, och så kläderna som vi dagen innan shoppade på kungsmässan, den historien kan vi ta en annan gång.
Det var också planerat för Felicia klass att ha grillmys på stranden, så middagen blev just korv med bröd och till efterätt blev det hemmagjord jordgubbstårta, där på filten på stranden.
Alla barn badade och det blev en mysig stund i solnedgången innan hemgång och läggdags, en helt klart bra avslutning på en födelsedag mitt i veckan.
Grattis till vår underbara pappa och man på din 34 årsdag!!!

❤️❤️❤️

I morgon ska jag äntligen bli klar med inlägget om vår utflykt till Nordens Ark, det har varit väldigt mycket strul med portalen, vilket gör att man lätt tappar lusten.

Gillar

Kommentarer