Teamenerfalk

Regn, mil och mygg 🩟

‱ ÖVERKALIX ‱
En aningen seg resa vÀntade oss efter vi lÀmnat Abisko. Regn, grÄtt och mera regn i 2 hela dagar nÀr vi körde. Vi var lite trötta efter alla upptÄg sÄ ingen var taggad för nÄgon större utflykt heller.
Vi stannade i Överkalix för en natt i skogen precis vid Ă€lven. Vi grillade i grillatugan som fanns, och tro det eller ej - vedstuga med ved fanns bredvid. AlltsĂ„ alla dessa grillstugor som stĂ„r till ens förfogande. Hade aldrig funkat runt Göteborg skulle jag tro.
SÄ lÀnge vi elda sÄ höll sig myggen pÄ avstÄnd, denna breddgraden i landet Àr hemsk nÀr vi kommer till mygg - men inte en Ànda fÀsting har vi sett Ànnu!
Barnen körde lite dans-stop och kurragömma i skogen medans vi grilla lite körv.

‱ PITEÅ - FÅRÖ STUGBY ‱

Vi tĂ€nker nu camping. Hitta en liten för en natt. Vi hittar denna lilla ute pĂ„ FĂ„rö, hĂ€r fanns dusch i eget rum, dessutom helt nyrenoverat. VĂ€ldigt uppskattat denna dagen kan jag sĂ€ga. Som pricken över i:et hade dom bassĂ€ng x 2 gratis till alla gĂ€ster, i med regnet var dĂ€r helt tomt đŸ™ŒđŸ» tjejerna badade... badade och badade.

Vi lĂ€mnar med ren toa, full tank och fin-duschade familjemedlemmar 🙏 kalaset gick pĂ„ hela 275kr.


‱ SKELLEFTEÅ ‱

Men för att klara milen till vindeln sĂ„ googla vi fram en nybyggd hinderbana i SkellefteĂ„, och precis nĂ€r vi landade dĂ€r försvann regnet. Uppskattad av alla barn som klĂ€ttra, sprang och tĂ€vla med varann. Trötta barn Ă€r det bĂ€sta nĂ€r man ska peta av nĂ„gra mil i bilen, och det kan dĂ„ om man ha tur generera lite ”egentid” för folket över 140 cm i framsĂ€tet 😉

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
MYSIGT đŸ„°
nouw.com/jenniesh