Teamenerfalk

Regn, mil och mygg 🦟

• ÖVERKALIX •
En aningen seg resa väntade oss efter vi lämnat Abisko. Regn, grått och mera regn i 2 hela dagar när vi körde. Vi var lite trötta efter alla upptåg så ingen var taggad för någon större utflykt heller.
Vi stannade i Överkalix för en natt i skogen precis vid älven. Vi grillade i grillatugan som fanns, och tro det eller ej - vedstuga med ved fanns bredvid. Alltså alla dessa grillstugor som står till ens förfogande. Hade aldrig funkat runt Göteborg skulle jag tro.
Så länge vi elda så höll sig myggen på avstånd, denna breddgraden i landet är hemsk när vi kommer till mygg - men inte en ända fästing har vi sett ännu!
Barnen körde lite dans-stop och kurragömma i skogen medans vi grilla lite körv.

• PITEÅ - FÅRÖ STUGBY •

Vi tänker nu camping. Hitta en liten för en natt. Vi hittar denna lilla ute på Fårö, här fanns dusch i eget rum, dessutom helt nyrenoverat. Väldigt uppskattat denna dagen kan jag säga. Som pricken över i:et hade dom bassäng x 2 gratis till alla gäster, i med regnet var där helt tomt 🙌🏻 tjejerna badade... badade och badade.

Vi lämnar med ren toa, full tank och fin-duschade familjemedlemmar 🙏 kalaset gick på hela 275kr.


• SKELLEFTEÅ •

Men för att klara milen till vindeln så googla vi fram en nybyggd hinderbana i Skellefteå, och precis när vi landade där försvann regnet. Uppskattad av alla barn som klättra, sprang och tävla med varann. Trötta barn är det bästa när man ska peta av några mil i bilen, och det kan då om man ha tur generera lite ”egentid” för folket över 140 cm i framsätet 😉

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,