Teamenerfalk

Rutiner, lekplatshäng och en Bobbo

En första vecka har gått, rutiner börjar falla på plats och vi har hängt 10 timmar på lekplatserna i området.
Sebastian alias Bobbo är ett väldigt energiskt barn, faktiskt mest så av våra 4... eller 5 men räknar inte riktigt Mileon än.
Han är högt och lågt hela sin vakna tid verkligen, tavlor åker, porslin flyger, vatten rinner, färg flödar, prylar pajar och syskon gråter.
Det är vår Bobbo det.
I veckan var vi på vårdcentralen med Felicias panna, där rymde lille vesslan 3 gånger, och rätt ut på gatan! tur var väl att om inte jag låg hack i häl så var det en äldre dam runt 70 som kuta efter. Han hängde även i deras gardiner vid kassan så dom slängde fram och tillbaks, tur man känner sig bekväm i dom lägena!

Men ack så söt och älskad av sina syskon (när han sover 😂)

Och mamman och pappan avgudar honom också och ser ju han stora potential i framtiden 😅

Under en av "Bobbopauserna" denna veckan hann jag med ett litet set med byxa och dregglis, har merinoull på baksidan dregglisen och det var riktigt bra och blev inte alls blött lika fort. 

Mileon med sin favvo, kossan

Idag blev det tygmässan med pojkarna och farmor. Kan ju säga att det va både sköt och tur farmor var med... på mässan gick det fint för så satt Bobbo på min rygg i selen och var nöjd och sov också en stund, Men efter tog vi vätskepaus på MC Donalds och ojoj va han tog ut svängarna... Men farmor har tålamod ❤ sen blev det kisspaus på farmors jobb där det åktes stol upp och ner! 

Till middag serverades Pizza!!
Sen körde vi lite fredagsmys i dom nyinköpta prylarna, barnen älskar plockmat och pricken över i:et, Tandpetare såklart 👌
Film till det som jag somna under, haha! Nu är det tyst i huset och jag myser med liten i soffan ❤

Ha en fin helg!

  • Bobbo
  • Nära Göteborg

Gillar

Kommentarer