Sälja hit - sälja dit

Sådär, nu har vi landat i vår nya familjekonstellation. Återigen har vi sju barn under våra vingar. En tuff start, men som redan efter en vecka gav utdelning efter mycket jobb. Alltså våra barn kan så mycket, är så oerhört varma, goa och förstående. Så roligt att se dessa sidor hos dom - även om vi just nu också kantas av en del ”tweenie” humör! Och då svänger det ordentligt.


Nu tar vi vardagen som den kommer, massa utvecklingssamtal, kakförsäljning, grilloljaförsäljning, som avlöser krydd -och sockförsäljning. Då att inte förglömma jultidningsförsäljningen! Alltså all denna försäljning gånger 2-3 barn på våra stackars 10 grannar, ni förstår ju kontentan. Finns säkert dom som älskar dessa försäljningar (🤭) men däribland finns ICKE jag.


Ett och annat barnkalas går av stapeln! Kul såklart, men hade ju underlättat att haft ett lager med presenter, så man slipper dra iväg 4 mil med 100 ungar i bilen, som slåss om laddkablarna under bilfärden - eller att sitta fram.

En fullspäckad helg är på ingång. En första helg på länge där vår pappa är ledig. Då ska det fixas tjejhäng för vår 12-åring. Det ska köras och fixas paket inför barnkalas åt Alexander. Det ska köpas in en väldans massa korv till en event här i byn för Evelinas klass. Det är valpkurs med Nemo och Evelina ska bort på läger en natt med tillhörande packning, och sen ska vi också klämma in restaurangmys på söndag på självaste farsdag. Vi kommer knappast hinna bli rastlösa i allafall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229