Teamenerfalk

Semesterplanering och vardag!

Just nu är jag inne i ännu en period när allt är kul och min energinivå är på topp!
Känns härligt och gött inför vår och sommar... vi håller på förfullt att planera semestern och vi sticker v 30 och har bokat Böda 2 veckor (favorit i repris) och sen bär det av till stockholm där vi ska på stor "vi med många barn" träff med massa familjer, bla familjen Norrström o co. Ska bli kul hillils är vi 38 vuxna och 118 barn ?? barnen är så spända över detta då familjen annolunda programmet noga följs!!
På vägen dit blir det också 2 nätter i Norrköping och kålmården där vi inte varit sen 2009.

Jag och Kristin va i Mölndal härom dagen och fotade lite barn, närmare bestämt 8 st! Det är kanska galet när jag och hon ska träffas och vi har 8 barn ihop alla i åldrarna 2 mån - 7 år! Bilder kommer i eget inlägg!
Har dock inte hunnit kolla och fixa med bilderna då vi haft fullt upp med vakna barn på kvällarna ( sista brukar vakna/somna 23:30)
Idag va vi på bvc och Bobbo fick ok i rumpan med sina 7,5 kg och 70 lång, duktig pojk som fortfarande använder sin enda tand flitigt till att bita sin mamma i mjölkkannorna!!
Imorgon ska jag, hör och häpna... till frissan Anna och bli bortskämd med det lilla som finns kvar på skalpen! Och med mig ska oxå 3 av mina 4 avkommor, mutor och Ipads kommer vara lika viktigt om inte viktigare att packa ner ?

Natti ?

Ligga i babysittern... nä stor pojk nu!

Har sytt lite finkläder till Bobbo med avtagbar fluga och samma fluga till storebror!

Familjen på danmarksbåten i lördags på alla hjärtans dag och massa frukostbuffe <>

Hon bär och leker med sin lillebror jämt

Farfar kunde inte hålla fingrarna borta!!

Detta är min sida av sängen, den andra sidan fylls av snarkande pappa... zzz

Ska bara krama Bobbo <>

En kartong kommer lastad med... 4 skeetungar

Nu dags att sova <3>

Gillar

Kommentarer