SSSSEMESTER på riktigt 🌞🌞🌞

Att den här familjen till slut kom iväg, haha! kan jag ju skratta åt nu när jag sitter i bilen efter första stoppet på Evedals camping och nu mot Öland!!
Vågar knappt tänka att vi klara det... igen för då kanske nått händer 😳
Vi började Andreas första semestervecka med att fixa lite AC i bilen, för den la ju av lagom tills vi ska åka! inte att förglömma att vi stod för 2 år sen med samma problem med en annan bil, i det fallet gick notan på 6000 kr och 2 dagars jobb... öjöj vad nöjd jag kände mig när detta gick på 300 kr och bara 1 dags jobb!! tills dagen därpå när vi upptäckte att hela värmepannan på husvagnen lagt av 😯 så då la vi till resterande 4800 kr och 2 dagars jobb... suck!
Och då tänker ni, tur ni hade förra året då det blev uppehåll i lageriet?!
Ingen risk... då rasa bilmotorn på bilen mitt på motorvägen 21:30 med husvagnen bakom 😅
Även den gången lagade min stjärna till sambo situationen och med hjälp av fantastiska människor runt omkring.

Utan att gnälla kan man i år lägga till lite diskbråck, ammande bebisar, gnälliga och otåliga barn, packning, söndriga torktumlare, husvagnsbesiktningar, ljuskrångel (1 dags fixande), glömda takräcke men oxå att vi mitt i allt fix brände ut jodfelsbrytaren i stallet där vi har vår vagn, och det var väl turen i veckan att Andreas pappa kom till undsättning med en ny (1000 kr) och bytte 😂

Nog om detta!! Nu är vi alltså nånstans i skogen mellan Växjö och Kalmar. Det ska campas 2 nätter på Öland nära djurparken som vi ska på i morgon, sen på torsdag så rullar vi in på årets höjdpunkt BÖDA 🌞

Idag stor 🌞 och 22°c

Ha en fantastisk dag där ute och kör försiktigt ☡  

Frukostkö till frukost on go! 

Dagens lilla stjärna har äntligen tappat sin första tand, en stor lycka men samtidigt besvikelse då hon inte vet när den ramla ut och vart den tagit vägen 😂 Tandfen kommer nog någon av dom andra alla gånger !

  • Nära Eriksmåla

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229