Teamenerfalk

STÖDBARN, EXTRABARN OCH EGNA BARN

Många barn blir det.
I morgon samlas vi tio stycken till det stundande tacomyset. Vi har vårt stödbarn denna helgen, och dessutom skall vi passa lille Kasper - Alexanders kompis. Och han skall också sova över. Detta har det pratats om mycket denna vecka, det är ju stort första gången en kompis ska sova över såklart. Så vi får hoppas det går bra, så hans föräldrar får det roligt på sin julfest.

Igår skulle jag på julfika hos socialkontoret på Hisingen. Men jag hade lagt in rätt dag men fel tid. Så pappan som jobbar granne fick hoppa på de istället. Mycket nya planer nu, blir spännande att se hur allt blir. Med sig hem fick han en fin julgrupp.

Annars löper fredagen på med barnkalas, handling och hämta/lämna barn. Skulle dessutom behöva göra lite ärenden med, men alltid när jag hittar saker så ligger nått i Kungälv, och nått i Borås. Rimmar dåligt med vår bebis som är en bilhatare.
I År blir det en del återbruk i julklapp, detta för att dom önskar sig dyra klappar... vågar inte gå in på vad, då det kan smygläsas.

Men nu ska jag blunda en kvart eller två. Godnatt 💕

Gillar

Kommentarer

Annelie
,
Ni är fantastiska!!!
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Tack Annelie ❤️
nouw.com/teamenerfalk