Teamenerfalk

Svanesund och pepparkaksbak 😍

Igår bar det av till Svanesund och till Daniel, Christina och deras barn Hanna, Caroline och Johannes!
I familjens vanliga anda så tillstötte ju lite problem efter vägen innan vi landa, vi tänkte ju dra tidigt för att få ut mycket av dagen.
Natten blev utan liggläge då Mileon stöka runt ihop med sin förkylda bror Bobbo! Väckte varann och vägrade somna om, det blev tvunget att ta en stunds sovmorgon insåg jag för att orka dagen med alla barn!
Ställde ju inte klockan och vakna 10!!! Efter några käppar i hjulet och en Volvokombi fullpackad som skulle tömmas i våran hall så satt vi äntligen inpackade i 2 bilar, 1 mamma, 1 pappa och 6 barn... check!!
Evelina var tvungen att ta bort vattnet på sin ruta tydligen... och ner gick den men inte upp!! Där står vi nu sena och inpackade men kan inte åka med nerdragen ruta 20 mil.
Pappan får pilla, knappa och pilla lite till och till slut får han upp Rut f..skapet!! Nu skulle jag bara skicka till familjen att vi blivit sena men kom ju på att min mobil trivs endast i miljöer där det är minst +18 😳 har fått låna en 4:de mobil men inte fått tid att flytta över allt!

Kan ju säga att vi missar färjan med och får vänta 20 min... kl 14:00 ramlar vi in på parkeringen!!
Sen blev det pepparkaksbak för hela slanten, Christina hade satt 3 satser så trots att mamman åt en del tog det aldrig slut i bunken! 9 barn knåda och dega och det blev några fina skapelser att stoppa i ugnen. Vi åt tomtegröt och skinkemacka och sen hamburgare med pommes. Alla kiddosarna lekte i timmar!!
Fick lite inspo till vår kanin den dagen vi får flyttat, Christina har byggt en jättefin hage till deras kaniner.

Så kul att se när tjejerna ses dom 2 ggr om året det blir, att dom finner varann direkt!! Och dom stora är så lila, lugna till skillnad från dom mindre, där det lurar en räv bakom varje öra ❤️
Det blev en riktig toppendag i Svanesund och vi hoppas på återseende snart igen, om inte annat ska vi ses på Öland i sommar då vi ska dit samtidigt!

PS. Jo det är min Karl som skymtar bakom fläktkåpan... skägg är det nya nu 😳

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
🎅 Bolmgrens Julkalender 🎅 Lucka 12 är nu öppen! In och kika vad som döljer sig i den ❤️
nouw.com/bolmgren