Teamenerfalk

THULE SLEEK - nya vagnen

• T H U L E S L E E K •

Den nya vagnen har nu rullats ett tag, och då i liggdelsutförande. Liggdelen är djup och ombonad. Tyget på insidan går att tvätta, vilket är smidigt. Men nu växte extra stjärnan ur den med sina 75 cm och 10 kg. Så nu rullar vi syskonläge - med två sittdelar. Så Nowalie kan hänga med.
Så smidigast att slippa vagn på bredden! När man ska åka buss eller gå i butiker så är det sjukt drygt med bred vagn.
Denna vagnen är på längden i stället, det jag har att jämföra med, är super viking från Emmaljunga med syskonadaptrar. Denna vagnen är mer byggd för detta ändamål och inte lika tungrullad - eller hävd. Den är dessutom mer smidig och det känns som den är gjort för detta ändamål.


Vagnen har stor varukorg med lock. Dock försvinner ju lite av rymden i korgen när det åker två barn. Ventilation och solskärm i sufflerna, smidiga selar som är lätta med dyna och åkpåsar. Jag har valt Thules egna åkpåsar att ha till vintern - sitter som en smäck!
ställbara fotstöd och rymliga sitsar. Mileon 3 år kan sitta i båda sitsarna utan problem, hör kan man höja sufflettfästet genom ett ”drag” och på så vis kan längre barn sitta bra.
Sittdelarna har smidiga byglar som går att knäppa av, eller så öppnar man ena sidan och vrider så att barnet kan gå ur och i, detta saknas också på bugga. Som tillbehör finns en snackbar - ett måste.
Hjulen är punkteringsfria, vilket har sina fördelar. Men jag hade gärna sett lufthjul som tillval för oss grusätare. Men med sin dämpning i chattit funkar den fint på dom flesta underlag.
Regnskydden är mjuka och följsamma, och påminner om emmaljungans lyxigare regnskydd. Med genomskinlig plastdel där barnet sitter, och svart tyg på resten. Smidiga att ha med sig då dom inte tar så stor plats - Exakt så som man vill ha det.


Den görs från monoläge till duoläge på ett klick, med hjälp av två adaptrar längst fram på chassit. Den större sitsen sitter alltid på samma ställe vilket gör det enkelt att låta dom små adaptrarna sitta kvar när man kör i monoläge. Då är det bara att klicka av och på syskonsitsen. Tygerna känns rejäla, vilket jag gillar - och hoppas nu dom tål solen bättre än bugga, där tygerna känns mer tunna. Jag älskar ju verkligen Emmaljunga tyger som tål allt.


Och den viktigare aspekten - den är ju så snygg!!


Denna vagnen kommer att användas flitigt i familjen, så nu funderar jag på ståbräda till, så att tre barn kan åka med.


Gillar

Kommentarer