Teamenerfalk

Trött.se

Dagen då allt är tungt och jobbigt. Till och med så jobbigt så jag lika gärna kunde legat kvar i sängen med täcket till näsan.
Sliter som ett djur med att packa och plocka, kör till Mölndal med släp för att dumpa lådor och möbler. Hämtar toaletter i Hällsvik och ytterdörrar i Floda. Barn högt och lågt och Andreas är väldigt dålig i sin rygg så han görs sig bäst hemma.
Igår ståendes på en tapp mellan Mölndal och Torslanda, 2 barn är med och kl är närmare 20, tanken ångar och kortet... kortet ja, det va jag snäll och lånade ut så nu står jag här!! En kompis fick rädda situationen ihop med swich.
Om det nu finns något positivt i dessa sista dagar så är det att jag fått rodda allt själv, som förr när man lagade bilen, flyttade och löste det mesta själv. Då blir man väl stark (läs sliten) Jag har kanske blivit en smula bortskämd?! Jag kan backa med släp... fortfarande, fast bara när det är mörkt och folktomt 😝

Så här ser det ut när Felicia kommer hem... som en snigel kan man följa henne in i vardagsrummet.
I fredags klämde vi in en teater med grabbarna, väldigt pedagogisk och handlade om gosedjur. Uppskattningsvis 40 barn och ett gäng fröknar, Jennie, Tilda och Ebba var med, alla satt bänkade... nä, ett småfolk var i rörelse, vitt hår med krullar... bruna ögon, Bobbo ja!!!
Han gick tvärs över allt ihop och slog ner rumpan i en av fröknarnas knä och mamman fick typ krypgå framför alla barn för att hämta honom som nu var hungrig och ville gå ut och äta 😅

Nu ligger jag fastklibbad mellan 2 snozande sötkorvar och hoppas på en natts sömn så jag vaknar på rätt sida i mån med lite sömn i byxbenet och ett smile bakom facet!

Over and out!

Gillar

Kommentarer

husetfullt
husetfullt,
Låter verkligen som det är full rulle . Hoppas ni får lugnare dagar snart.
nouw.com/husetfullt