Teamenerfalk

Tuffa tider...

Vi har en tuff period med barnen, eller främst våra stora tjejer!
Det gapas, det retas och det slåss... ibland till den grad att mamman i huset hotar med att flytta hemifrån, vilket inte nått av barnen tror på... längre! Ordet "dumma mamma" missbrukas i allra högsta grad. Igår var nog en av dom jobbigaste dagarna i min mammakarriär.
Pojkarna i sin tur jagas, gapar och slåss... där ingår även en och annan kissepöl, nerkissade byxor, nerkissat dass men även upphittade bajskorvar lite varstans. Den minsta prinsen är mest go och glad men har ju det sista snorat och varit väldigt mammanödig. Han bits vilket i sin tur har gett mamman onda sår i tuttarna.
Jo just nu ligger berget av tvätt hack i häl på bergen med flyttkartonger, möbler ihop med ett gäng barnvagnar typ blockerar hallen.

Situationen är tuff för oss alla, och det är en bit kvar innan vi kan landa och pusta ut i vårt nya hem i den nya hålan.
Vi försöker peppa barnen men det känns nånstans som alla deras känslor har brakat loss och måste ut. Det ihop med olika mysiga stadier gör allt till en härlig soppa.

Igår hade vi ett samtal med våra tjejer, ett allvarsamt för att dom ska försöka förstå hur jobbigt det blir för oss när dom bråkar och dom små tar efter. Det va två ångerfulla tjejer som inte alls vill ha ledsna föräldrar. Felicia tycker att mycket är mammans fel då hon är arg hela tiden, vilket hon har rätt i en dag som denna. Dom är van vid en pigg och glad mamma som hittar på saker hela tiden.
Hon har byts ut sista tiden till en trött och tråkig mamma som är sjuk, packar, tvättar, fixar bilar, stressar och lagar mat.
Efter att vi förklarat att det måste få vara så här nu och att allt blir mycket bättre om man hjälper till och att man tänker på att vara trevlig mot varann.

Idag blev en bra dag, jag däcka med dom små och sov middag i 2 timmar 😳
Glada tjejer och småkillar som höll sig innanför ramen.

Dagen slutade med att tjejerna kom ner med egengjorda scheman som dom vill följa nu för att hjälpa oss ❤

Så nån känsla gick nog in. Nu tar vi nya tag och hoppas deras attityder håller i sig, för när kvällen kommer vill dom inget hellre än att sova med varann ❤

Gillar

Kommentarer