Teamenerfalk

Underbara Hovfjället - med husvagn

Precis som det låter, äntligen ska jag få campa på vintern med min familj - precis som jag fick göra i min uppväxt.


Jag var blott 2 månader gammal första gången jag besökte fjället. Då i mormor och morfars Kabe från 1979. Då snackar vi riktiga vargavintrar mot idag. Sen har jag sprungit på detta berg i alla år under vintrarna. Vi hade också husvagn där under några år, men mormor och morfar hann beta av 20 år. Så nu är tredje generationen på ingång!


Tänk alla minnen man bär med sig under livet - detta är mitt absolut bästa barndomsminne. Älskade Hovfjället. Alla åk i backen med både skidor, bräda och pulka. Alla gånger man lifta med pistmaskinen upp - när man väl åkt hela vägen ner. Alla vattenlass man åkt med på. Alla härliga liftgubbar med värmländs dialekt. Tänk att dom tom sjöng i liften när man fyllde år 🙈
Alla helger man satt 70 mil i bilen, med sin freestyle, alla batterier man fick fjäska till sig. Och man lova dyrt och heligt att låta bli spolknappen. Att man hann med både Pinks och Brian Adams!

Och alla gånger man frös om fötterna, och man fick krypa in i lifthytten. Och så alla kompisar genom åren, så många vänner - och några av dom finns med än i dag ❤️ Anna är en av dom, hon var 6 år när vi träffades där på snövallarna bland vagnarna. Idag är hon 35 år!


Nu hoppas jag att det ska funka lika bra för oss - så att mina barn får samma chans till fantastiska minnen. Att vi som familj får mycket härlig tid i dom värmländska skogarna.
För trots bristen på snö i helgen, så njöt vi allihop av dom härliga dagarna. Barnen var ute och lekte i 8 timmar, och med varann! Det byggdes kojor och det lektes gömme. Så nu har vi ställt oss tillrätta - och längtar redan till nästa gång vi ska dit.
Dock har Andreas utbildning några helger nu, ett kalas på det och en jobbhelg, men sen längtar jag till vi ska beta av milen i bilen igen 🤩

Tack till Therese som gav oss en lyxlirare på vårt bröllop - den passade fint att skjuta av just denna dag! 🥂🍾

Gillar

Kommentarer

amandatlindberg
amandatlindberg,
amandatlindberg
amandatlindberg,
amandatlindberg
amandatlindberg,