Teamenerfalk

Underbara Sälen levererar 😍

Äntligen är vi här igen!
I år hyr vi några vänners stuga i Sälenbyn. En jättemysig stuga med alla bekvämligheter man kan tänka sig som bastu och öppen spis men också en jättefin miljö runt omkring med stugor som ligger på höjden. på andra sidan fönstret ligger Lindvallen.
Första dagen åkte vi till Hundfjället där vi är "trygga" då vi va där förra året. Och idag intog vi Lindvallen, och det är stort alltså med mc Donalds skidrive 😂, badhus, restauranger, afterski, pizzor, affärer och massa backar!
Jag skulle ju inte åka nått i år då jag faktiskt inte är frisk med min lunga och dessutom gravid... typ rätt gravid med!
men ett endaste liten pensionärsåk från den fantastiska toppen var bara ett måste kände jag. Alexander ville så gärna åka med mig också så vi började med ett barnbackeåk med Alex i sele, så duktig denna lilla 3 åring är med sina små skidor!!
sen åkte jag, tjejerna och Magnus till toppen!
Ett åk ner i solen... Efter 1/3 av backen ville varken mina ben mer eller vader, haha!! anfådd, svett och mjölksyra!! kände verkligen att det var mer än min kropp klara av men ner kom jag och nöjd så nöjd jag åkte upp då jag älskar toppen av alla fjäll, liksom en fjällvärld där snön ligger i häftiga vyer 😍
Vi blev lite besvikna på att Lindvallen inte hade tända eldstadar i vindskydd som Hundfjället har så det blev inte korv utan mc Donalds efter barnen röstat ner oss!!
Nu satte jag mig ner framför en sprakande brasa med fötterna i högläge och alla barn ligger i sina sängar efter att tagit ut sista energin i bastun.

Hälsning från snöigt vinterlandskap ❤

På väg hem vid stängning då tjejerna inte hade gett upp men blev mutade med bastu 😉

  • Allmänt
  • Nära Sälen

Gillar

Kommentarer

Annelie
,
Ser helt underbart ut!
Modigt av dig att åka gravid. Det vågade inte jag för jag litade absolut inte på andra skidåkare.
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Modigt eller dumdristigt, men tog det väldigt försiktigt och hade ögon I nacken 😉 hade nog varit större risk i trafiken med tanke på hur folk kör!
nouw.com/teamenerfalk