Teamenerfalk

Välkommen Helios ❤

En ny familjemedlem har flyttar in! Felicia fyller 7 år strax och det firas redan nu med en alldeles egen kanin, nåja mamman är ju med på ett hörn i omvårdnaden!
Om man kan så vill väl alla barn ha djur, det va min dröm hela uppväxten. Trist nog lider jag ju av allergi och astma men har ju trotsat detta i dryga 20 år med hund.
Nu läste jag ju på en del och hittade då en ganska ny ras inom kanineriet som heter dvärgvädur Rex, med en speciell päls.
Nu vet väl oxå dom flesta att det inte är pälsen som är farlig utom nått protein som utsöndras i huden, olika individer har olika mycket, även saliv och kiss kan ge starka utslag. Men denna rasen ska vara bättre typ som pudel inom hund 😂 den har en helt bedårande mjuk och härlig päls, jättetät och kroppen ör liten och kompakt. Han väger drygt 1,4 och är bara så söt!! Då denna ras är svår att få tag på och alla ungar ser ut på ett sätt men vuxna är dom väldigt olika och jag har ju snöat in mig på ett visst utseende så blev milen på mätaren aningen längre... närmre bestämt 44 mil!!! Tur att pappan har ett hjärta av guld och förstod hela grejen så han gärna körde och hämtade vår nya kompis i vårt sällskap!
Vi körde till Eksjö, till en liten gård i skogen. En trevlig tjej som hade kaninuppfödning och som verkade väldigt seriös och noga med vart hennes kaniner hamna och vilka hon avla på!
Så En helt fantastisk liten filur åkte med oss hem och som redan älskar att kryper upp och vill mysa hos någon av alla sina nya hussar och mattar, helt orädd och jättemysig! ❤

Felicia blev såååå glad att hon äntligen fick en egen då hon inte nappade på att ta över en begagnad Gizmo med "bäst före datum 2014"

Bilderna har den förra ägaren tagit!

Gillar

Kommentarer

jessapessa
jessapessa,
Jättefin! 😍 det är så härligt med djur hemma.
nouw.com/jessapessa
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Håller helt med 😍
nouw.com/teamenerfalk
FridaMedMångabarn
FridaMedMångabarn,
Den pälsen ser ju såå mjuk ut!!😍
nouw.com/fridamedmångabarn
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Du ska bara veta! Du får klämma när ni hälsar på oss snart 😍
nouw.com/teamenerfalk
sweetwords
sweetwords,
Men hjälp så söt, en vädur de är finast
nouw.com/sweetwords
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Älskar dom hängande öronen 😍
nouw.com/teamenerfalk
Karin B,
Så himla söt!
www.junitjejen.se