Teamenerfalk

Vårt Bröllop och Mileons dop ❤

En helt fantastisk helg ligger bakom oss ❤
Så mycket känslor på en och samma gång.
Kroppen är helt slut idag, huvudet tungt och träningsvärken är ett faktum!

Vi planerade vårt bröllop i hemlighet och skulle ha det ihop med Mileons dop 😍
Det skulle vara litet och mysigt med massa kärlek.
Jag tyckte mig vara ute i god tid innan och bokade kyrkan med vår favorit präst nångång i feb-mars.
Började beställa saker från Ali och wish i maj och juni och köpte även tjejernas kläder innan semestern då jag tänker sånt tar slut annars.
Min klänning, konstigt nog hamnar alltid jag sist på to do list 😅 hittade jag på din drömklänning i Nol 3 veckor innan satt datum. För oss va det liksom inte att åka runt och prova massa olika med alla ungar, dessutom är jag inte vidare krånglig och fann ganska snart vad jag gillade. Spets var grejen och inte axelbandslös, ville kunna ha en ordentlig b-h under då jag ammar. Ville inte ha knytrygg utan dragkedja bak så det snabbt gick att komma i och ur oxå av den anledningen.

Man vill dokumentera allt man gjort och vart med om denna fantastiska helg men ska jag få med det i ett inlägg så blir det långt och jag har svårt att få till en så lång lucka innan 23:00 😂
Lägger in sen om mat och dukning då jag inte hunnit tömma min kamera.
Therese Larsson var vid min sida under dagen med sin kamera och har fotat även dessa fina bilder, hon har oxå blogg här på sidan http://nouw.com/tessochlex ... undra om jag minns rätt där med adressen 😯
Gjorde även en del inlägg under tiden som ploppar in automatiskt så gillar  inte bröllop borde man nog blunda för min blogg ett tag!

Vår fina Mileon Max Andreas som fick bada i den 800 år gamla dopfunten och sen bli upplyft av Anders som höll vår vigsel och dop.
En helt fantastisk präst som vi mötte första gången när vi skulle döpa Sebastian ❤ Norrman och 3 barnspappa! så naturlig och glad, han tar till sig uppdraget och gör det till sitt eget och pratar från hjärtat. Han kommer hem och pratar i timmar om allt i livet och där snappar han saker som han sen använder i sitt tal och predikan i kyrkan så det blir lättsamt, ärligt och härligt och precis som vi vill ha det.
Han jobbar i enkelhet och därför barfota vilket jag älskar. Så enkelt och samtidigt med ett viktigt budskap.
Därför valde vi att komma in med vår familj i enkelhet och barfota, vilket prästen Anders blev väldigt glad över och det blev våran grej. Farmor till barnen är ju fadder till Mileon och fotterapeut så det va ju också lite kul när vi presentera vår idé!

Det där med ledet och dess ordning va inget Bobbo tyckte va så märkvärdigt utan han valde att gå först och Alexander som var ringbärare höll på att ge dom en omgång i luften innan farmor fick ta över uppdraget!

Han har allt i lyxförpackning ❤ Min man!!
Han valde att spela vår låt "himlen är oskyldigt blå" i sin saxofon 🎷 som intro innan vi kom in och avslöja oss och sjöng, det som gick att sjunga genom darrig röst och tårsprängda ögon. Men så fantastiskt att han "vågade" efter alla år den legat i sin låda i förrådet... STORT ❤  

Vår bröllopsfrukost ihop med dom vi älskar mest, kan det bli bättre?
Dukat och klart!!
Mina fina kusiner Ellen och Fanny, hur hade vi gjort detta utan er ❤

Fortsättning följer 😉

Ps. Bröllopsnatten är det någon råtta dom försöker att knycka vår älskade husvagn... tänk om dom lyckats så ledsna vi hade blivit!

Gillar

Kommentarer

Mariah Lindefur
,
Stort grattis och lycka till med din stora brokiga familj och fina man! <3
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,
Magdalena mammatillthea,
Vilken fin dag ni hade ❤️ Stort grattis!
www.nouw.com/mammatilltwå
TeamEnerfalk
TeamEnerfalk,